Otizm Vakfı

OTİZM VAKFI, otistik bireylere özgür ve güvenli yaşam alanları sağlamak onların farklılıklarına uygun sosyal ortamlar hazırlamak, eğitim, kültür ve hukuksal sorunlarda çözüm odağı olma amacıyla kurulmuş kamu yararlı bir vakıftır.

OVERVIEW

The website otizmvakfi.org.tr presently has an average traffic ranking of zero (the smaller the better). We have crawled one page within the web site otizmvakfi.org.tr and found seventy-three websites linking to otizmvakfi.org.tr. There are two social communication accounts acquired by otizmvakfi.org.tr.
Pages Parsed
Links to this site
Social Links

OTIZMVAKFI.ORG.TR TRAFFIC

The website otizmvakfi.org.tr is seeing varying quantities of traffic all through the year.
Traffic for otizmvakfi.org.tr

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for otizmvakfi.org.tr

Last Year
Traffic ranking by day of the week for otizmvakfi.org.tr

LINKS TO OTIZMVAKFI.ORG.TR

Gaziantep Otizm Gaziantep RЯ Otizm Eğitim Merkezi

KURUMUMUZDA KLİNİK REFLEKSOLOJİ SEANSLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR! PEKİ NEDİR BU REFLEKSOLOJİ? Web Sitemiz Yayına Girmiştir. TOMATİS METODU İLE İŞİTME TERAPİSİ BAŞLAMIŞTIR! Lezine Testi Hizmeti Verilir. Kusursuz bir Dinlemenin muazzam yolu. Erken Teşhis ve Doğru Eğitimle Otizm Ortadan kaldırılabilir.

Gilika-Küçük şeyler büyük işler

Gilika; çocukların zeka ve el becerilerini geliştirmek amacıyla ahşap, kağıt ve mekatronik üzerine özel çalışmalar yürüten Uygulama ve AR-GE Atölyesidir. Aynı sistemi isteyen firmalara, okullara, devamı. Okullar, Etüt Merkezleri, Kreşler, Belediyeler, Üniversiteler, Sürekli Eğitim Merkezleri, Firmalar, Bilim Merkezleri, Müzeler, Bilim ve Sanat Merkezleri, Vakıflar, Dernekler v. Kullanılan makineler güvenli mi? Atölyenin sürdürülebilirliğini nasıl sağlıyoruz? 90 312 472 61 63.

GLOBALNET Ankara Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri

90 312 473 88 80 - 83. Tecrübelerimizi ve uzmanlığımızı size özel çözümler ve stratejiler ile birlikte sunuyoruz. Dijital İnternet Varlıkları, Çözümleri ve Yönetim Hizmetleri. Yurtiçi, yurtdışı uzantılı alan adları tescil, izleme, takip, kayıt, sorumlu değişikliği, transfer, yönetim, süre uzatımı, yenileme. B2B, B2C, C2C Özel E-Ticaret Uygulama Altyapıları, İçer.

Özel Rota Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ümraniye Rehabilitasyon,Ümraniye Rehabilitasyon Merkezi

Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Nedir.

OTİSTİK ÇOCUKLAR FARKINDALIK DERNEĞİ Web Sitesi

OTİZM EYLEM PLANI - SABAH 03. OTİSTİK ZEKA - MELİK DUYAR. A DAN Z YE OTİZM REHBERİ - JENNY MCCARTHY. MEB-OTİZMLİ ÇOCUK AİLE EL KİTABI. OYUN VE OYUNCAK ÜZERİNE - I MUSTAFA ERGÜN -MEB. EĞİTİCİ OYUNCAKLAR - ADALET KANDIR. KÜÇÜK ADIMLAR ERKEN EĞİTİM SETİ.

Bülent İşbilen Müzisyen, Eğitmen, Yazar

Klasik Gitar Kolay Eğitim Metodu. Sağ ve Sol El Tekniği. Müziksel Özel Eğitim Hakkında Bilgi. Müzisyen, Eğitmen, Yazar. Katılım ve ayrıntılı bilgi için lütfen web sitelerini ziyaret ediniz.

WHAT DOES OTIZMVAKFI.ORG.TR LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of otizmvakfi.org.tr Mobile Screenshot of otizmvakfi.org.tr Tablet Screenshot of otizmvakfi.org.tr

OTIZMVAKFI.ORG.TR SERVER

I found that a single page on otizmvakfi.org.tr took two thousand five hundred and thirty-one milliseconds to download. I identified a SSL certificate, so in conclusion we consider otizmvakfi.org.tr secure.
Load time
2.531 sec
SSL
SECURE
IP
78.46.46.113

FAVICON

SERVER SOFTWARE

We identified that otizmvakfi.org.tr is using the Apache server.

SITE TITLE

Otizm Vakfı

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The website states the following, "Otizm, Ahşaba Yeniden Can Veriyor Ankara Kalkınma Ajansı." I analyzed that the web site also said " 3 7 Yaş EYDE Programı." They also stated " 7 Yaş ve Üzeri Programı. 11 Yaş ve Üzeri Programı. SMS mesajı ile 5 TL." The meta header had otizm as the first search term. This keyword was followed by vakfı, türkiye, and otistik which isn't as important as otizm. The other words they uses is eğitim. kültür is also included and might not be viewed by search crawlers.

SEE OTHER BUSINESSES

Otizm Ve ABA - otizmveaba - Blogcu.com

Üye blogların içeriğinden blog yazarları sorumludur.

Dr. Neşe Balcı otizm yaygın gelişimsel bozukluk

Dr Neşe Balcı otizm yaygın gelişimsel bozukluk. Dr Neşe Balcı sitesinde, otizm ve otizm yaygın gelişimsel bozukluk hakkında bilgiler yer almakta. Üç yaşından önce başlayan ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır. Bu belirtiler otizmi, Asperger sendromu. Gibi daha hafif seyreden otistik spektrum bozukluğundan.

От Извора Жива вода за жадни души

Днешния Великденски празник е само част от историята и дълбочината на древните Мистерии. Изкуственият интелект е ключова технология за настъпващата глобална тирания. Пророчество на Ригорд от Св. Денис за петте явления през Апокалипсиса.

Interior Architecture OTJ Architects

Entertainment Software Association View Case Study. Sands Capital Management View Case Study. Booz Allen Innovation Center View Case Study. United Way Worldwide Headquarters View Case Study.